website laten maken den haag

Website laten maken Den Haag

Maatwerk

Een website laten maken is maatwerk

Website ontwikkelen Den Haag en omstreken

The Hague Webservice biedt in- en buiten de regio Haaglanden ook diensten op maat voor uw website. Een professioneel webdesign bureau vraagt al snel hoge bedragen als je een website laat maken.

Wat ons betreft moet een website er fraai uitzien en is een responsive webdesign cruciaal, maar een (gebruiks) vriendelijke website die online vindbaar is (en dan bedoelen we vooral goed online vindbaar in Google met gebruiksvriendelijke content), is het meest belangrijk. 

Nieuw goed webdesign van je website nodig?

Neem nu contact op

Professionele website laten maken 

Webdesigner Den Haag

Bij The Hague Webservice ontwerpen we speciaal voor jou een wordpress gebruiksvriendelijke website in jouw huisstijl die zoekmachine vriendelijk en goed vindbaar is.

Onze professionele wordpress specialisten beschikken over de technische kennis en volgen de laatste webontwikkeling om jouw online succes en de doelen die je jezelf daarbij stelt te realiseren.

We kiezen specifiek voor Wordpress cms omdat dit systeem qua lay out en gebruiksgemak de meeste mogelijkheden biedt en samen met onze website bouwer een succesvolle website zal opleveren. 

Specialist in Wordpress webdesign

website laten maken den haag

Onze werkwijze

Website ontwerp Den Haag

Unieke website

Elke website is uniek. Iedere opdrachtgever heeft namelijk zijn eigen wensen.

De een wil beter vindbaar zijn, de ander wil door middel van enkele aanpassingen zijn conversie verhogen en weer een ander focust meer op nieuwe leads of optimalisatie van de huidige website. 

Wat je wensen ook zijn, wij kunnen je helpen. We denken samen na over een concept, zorgen er vervolgens voor dat je website veilig is en zorgen dat de vindbaarheid sterk toeneemt. 

De juiste wijze 

Wij zijn ervan overtuigd dat snelle communicatie (via telefoon of e-mail) belangrijk is. Snel schakelen is iets waar we van houden en waar we energie van krijgen.

Voor een snel advies over de juiste domeinnaam, een vraag over wat de maandelijkse kosten ook weer waren of als je informatie over bijvoorbeeld de concurrentie in Den Haag wilt, wij staan voor je klaar. 

Thuis in ontwikkeling en online marketing

The Hague Webservice is een bureau dat leeft voor online marketing. 

Wij zijn altijd bezig met de oplevering van professionele websites, het goed zichtbaar krijgen van een nieuwe website of online manieren bedenken om de conversie van onze klanten te verhogen. 

Professionele website laten maken 

Als jij een professionele en goed vindbare nieuwe website wilt laten maken, aarzel dan niet om contact te zoeken.

We zijn niet alleen actief in Den Haag of Zuid-Holland, maar waar we ook maar nodig zijn. 

Aarzel niet om contact op te nemen 

The Hague webservice: meer dan een webdesign bureau

The Hague Webservice is gespecialiseerd in seo en bloggen/copywriting. Wil je daar meer over weten? 

Boek nu een gratis consult

Onze services

website laten maken den haag

SEO pakketten en SEO abonnementen

Een goede online vindbaarheid is tegenwoordig de basis voor succes. Met een SEO pakket van The Hague Webservice zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar wordt via Google. 

Wij bieden verschillende pakketten aan. Jij kunt dus altijd gaan voor een optie die het best past bij de doelstellingen die jouw organisatie heeft geformuleerd. Of je nu de concurrentie aan de wilt gaan met grote spelers in de branche of juist in een nichemarkt de nummer 1 wilt worden in Google.

Net dat stukje meer 

Door competitieve zoekwoorden te gebruiken, veel aandacht te besteden aan het inrichten van de landingspagina's en jouw organisatie of bedrijf goed te positioneren ten opzichte van de concurrentie, bieden wij net dat stukje meer. Gespecialiseerd in kleine bedrijven.

Meer informatie
website laten maken zuid holland

Blog abonnementen 

We kunnen het belang van een goede blog voor zoekmachine optimalisatie niet genoeg benadrukken. 

Natuurlijk is het cruciaal om de juiste zoekwoorden te kiezen door middel van een zoekwoorden onderzoek, maar de noodzaak van goede teksten die potentiële klanten tijdens het lezen plezier bezorgen, een goede oplossing voor een probleem bieden of bijpraten over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zijn van levensbelang. 

Contentmarketing

Daarnaast is goede contentmarketing een essentieel onderdeel van een succesvolle online marketingstrategie. Bloggen is dé manier om jouw doelgroep te informeren over je producten op een manier die aantrekkelijk is. En als je het goed doet, bezorg je je website ook nog eens een hoge positie in Google. 

Meer informatie

The Hague Peace Projects

The Hague Peace Projects begint steeds meer aan bekendheid te winnen en wilde die ontwikkeling ook online voortzetten. Dankzij verschillende SEO acties zijn ze nu online veel beter zichtbaar. 

Naar de website

Com Close

THWS hielp bij het formuleren van een online strategie en het bepalen van online diensten. Samen is de strategie vormgegeven en de website volledig geoptimaliseerd en SEO-proof gemaakt. De pagerank verbeterde aanzienlijk en de website trekt steeds meer gerichte bezoekers. 

Naar de website

The Golden Stork

Voor de finishing touch van de website kon dit hostel wel wat hulp gebruiken. The Hague Webservice heeft sterk ingezet op zoekmachine optimalisatie, een duidelijke online marketing strategie bepaald en een duidelijk linkprofiel geformuleerd.

Naar de website

Enter The Hague

Op het gebied van internetmarketing, gebruiksvriendelijkheid en conversie konden nog wel wat stappen worden gezet. Door het toepassen van het SEO pakket van The Hague Webservice en het produceren van relevante blogs werden al snel mooie resultaten behaald. Dit wordt duidelijk op het moment dat Enter The Hague doelgericht de statistieken analyseert.

Naar de website
website laten maken den haag

Haagsche Stadsfiets

Voor de pas gelanceerde website was SEO-advies nodig. The Hague Webservice heeft de website aan een grondig onderzoek onderworpen om te bepalen waar de kansen liggen. Ook de behaalde resultaten tot nu toe en de huidige online activiteiten zijn onderzocht. Mensen kunnen online nu bijna niet meer om de Haagsche Stadsfiets heen. 

Naar de website