Over ons

The Hague Webservice is opgericht door vier ondernemers uit Den Haag met een passie voor online marketing. Die passie ontstond tijdens onze studies, maar ook vanuit onze eigen ondernemingen die we naast The Hague Webservice runnen. Zo hebben we elkaar trouwens ook leren kennen.

Marketing bureau den haag

Hoe het begon

Die kennismaking hebben we te danken aan het stukje Den Haag dat wij Downtown The Hague noemen (Oude Centrum, Stationsbuurt, Chinatown en omgeving). Een gebied waar wij dol op zijn en dat wat ons betreft veel beter op de kaart gezet zou moeten worden. Vanuit de stichting Downtown The Hague  maken wij ons daar ook hard voor. 


Tijdens het opstarten van die stichting hebben wij veel gesproken met ondernemers. Al snel bleek dat veel van hen verouderde websites hadden waardoor hun potentiële klanten ze online nauwelijks wisten te vinden.


Daar werd het zaadje geplant! We besloten onze kennis te bundelen en ondernemers in Downtown, maar ook daarbuiten, te gaan helpen bij het optimaliseren van hun website en verbeteren van de online vindbaarheid. 

Levenslicht

Niet lang daarna zag The Hague Webservice het levenslicht. Wij staan klaar voor elke organisatie (binnen of buiten Den Haag, groot of klein, net begonnen of al even onderweg) die met een geoptimaliseerde website:


  • Beter vindbaar wil zijn
  • Graag meer (online)bezoekers ontvangt
  • De conversie wil zien toenemen  

Weten wat we doen? Kijk dan hier.

Contact

Contact
Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan snel contact met ons op of plan via het contactformulier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

Read More