Over ons

The Hague Webservice is opgericht door vier ondernemers uit Den Haag met een passie voor online marketing. Die passie ontstond tijdens onze studies, maar ook vanuit onze eigen ondernemingen die we naast The Hague Webservice runnen. Zo hebben we elkaar trouwens ook leren kennen.

Thijs Moesker

Copywriter bij THWS. Schrijft sneller dan z’n eigen schaduw! 

Dennis van der Plas

Onze SEO specialist. Hoger in Google? Dan is Dennis jouw man!

Chale Guadamuz

Chale Internationale. Weet alles van Search Engine Advertising

Marcel van der Plas

Ons financieel geweten en administratieve allesweter!

Marketing bureau den haag

"Dat kan echt veel beter"

Omdat we zelf ondernemers zijn, hebben we allemaal ervaring met online marketing bureaus die je gouden bergen beloven. Je maakt maandelijks veel geld aan ze over, maar puntje bij paaltje kun je jouw contactpersoon nooit bereiken, is je niet helemaal duidelijk wat ze nu precies doen en word je één keer per maand bedolven onder grafieken en statistieken waar je geen wijs uit kunt. 


“Dat kan echt veel beter!”, waren wij met elkaar eens. Daarom besloten we The Hague Webservice op te richten. 


Bij ons staat oprechte persoonlijke aandacht centraal. We zijn 24/7 bereikbaar en doen niet aan loze beloftes. Wij geloven in maatwerk! Samen met jou formuleren we meetbare en haalbare doelstellingen. We verdwijnen niet aan de horizon nadat je met ons in zee bent gegaan, maar nemen je mee in alle stappen die we voor je zetten. Niet op een opdringerige manier, want dat is natuurlijk ook weer niet nodig.

Wij staan klaar voor elke organisatie (binnen of buiten Den Haag, groot of klein, net begonnen of al even onderweg) die met een geoptimaliseerde website:


  • Beter vindbaar wil zijn via Google
  • Graag meer (online)bezoekers ontvangt
  • De conversie wil zien toenemen  

Weten wat we doen? Kijk dan hier.

Contact

Contact
Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan snel contact met ons op of plan via het contactformulier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

Read More