De 10 beste online marketingtools die de groei van een nieuw bedrijf zullen versnellen

Heeft u onlangs de stap gezet om een ​​nieuw bedrijf te starten?


Hoe spannend dit ook mag zijn, het is niet meer dan normaal dat je in het begin een beetje angst voelt als eigenaar van een klein bedrijf. Met zoveel onbeantwoorde vragen, kunt u zich zorgen maken over wat er daarna zal gebeuren.


Voeg daarbij het feit dat de concurrentie elk jaar toeneemt, en u zult binnenkort uw beslissing om op eigen houtje uit te breiden in vraag stellen, vooral wanneer u strijdt voor zoekmachineoptimalisatie, e-mailcampagnes, click-to-tweets, conversieratio's en inhoud. creatie. Het is een hele andere wereld en er is veel werk voor nodig.


Maar laat geen enkele twijfel in je opkomen. In plaats daarvan is het tijd om de touwtjes in handen te nemen, een plan op te stellen om uw doelgroep te bereiken en uw bedrijf op de goede weg naar succes te zetten.


In het verleden hebben we alles besproken, van WordPress-plug-ins om de bruikbaarheid van uw blog te verbeteren tot de beste outreach-tools voor bloggers.


In dit bericht gaan we de 10 beste online marketingtools onderzoeken die u kunnen helpen de groei van uw nieuwe bedrijf te versnellen. Dit kan het succes van sociale media, het succes van de zoekresultaten en het stimuleren van uw e-mailcampagnes en algemene marketinginspanningen omvatten. Elk ervan is bedoeld om u de kracht te geven die u nodig hebt om uw bedrijf snel en efficiënt naar een hoger niveau te tillen.


Laten we eens kijken naar elk van de beste online marketingtools, inclusief advies over de voordelen voor uw kleine bedrijf.

Wat is SEO?
Getresponse online marketing tool

1. GetResponse

Met ongeveer 350.000 klanten in bijna 200 landen is GetResponse een van de grootste namen in de sector van e-mailcampagnes en e-mailmarketingdiensten.


Er is echter veel meer in GetResponse dan alleen de e-mailcampagne en marketingtools. Sinds kort is het bedrijf uitgegroeid tot een alles-in-één digitaal marketingplatform, dat gebruikers de mogelijkheid biedt om een ​​verscheidenheid aan taken aan te pakken en eenvoudig veel dagelijkse marketingactiviteiten te automatiseren.

GetResponse

Hoewel e-mailcampagnes altijd een groot deel van de taart zullen uitmaken, kunt u GetResponse ook gebruiken om:

 • Voer webinars uit.

 • Maak bestemmingspagina's.

 • Volg bezoekersgedrag.

 • Bekijk website-analyses

 • Bewerk afbeeldingen.

 • Voer online enquêtes uit

 • E-mailautomatisering en analyse

 • Stel autoresponders in op het gedrag van de klant.

Alle soorten bedrijven kunnen het platform gebruiken, maar het is het beste voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een eenvoudige en effectieve oplossing. Met zijn aantrekkelijke interface, vriendelijke onboarding-proces en eersteklas klantenondersteuning blijft het een favoriet van nieuwe eigenaren van kleine bedrijven die geïnteresseerd zijn in versnelde groei.


Er zijn veel digitale marketingplatforms om te overwegen, waardoor het een uitdaging wordt voor nieuwe ondernemers om een ​​richting te bepalen. Gelukkig bent u vanaf het begin in goede handen als u uw aandacht op GetResponse richt. Met een combinatie van betaalbare prijzen en uitstekende kwaliteit is het een geweldige optie voor veel bedrijven.

Lees hier het verschil tussen SEO en SEA
Buzzsumo marketing tool

2. Buzzsumo

Wilt u beter begrijpen welk type inhoud het beste werkt voor uw bedrijf? Hoe kunt u inhoud maken die uw doelgroep bereikt?


Wilt u uw concurrentie goed in de gaten houden?


Dit is waar BuzzSumo tussenbeide kan komen en elk nieuw bedrijf kan helpen excelleren. Hier is de slogan:

Analyseer welke inhoud het beste presteert voor een onderwerp of concurrent.


Hoe eenvoudig dat ook mag zijn, het gebruik van deze tool is nog eenvoudiger en daarom is het een van de beste online marketingtools. Het begint allemaal met een onderwerp of domein.


Buzzsumo online marketing tool

Individueel uitgesplitst, kunt u zien hoe elk stukje inhoud presteert op sociale media. De eerste titel - Hoe u Google ertoe kunt brengen uw nieuwe website direct te indexeren - heeft bijvoorbeeld de meeste gedeelde sociale media. Het is echter niet zo populair als het tweede stuk met betrekking tot Facebook-aandelen.


Nieuwe en kleine bedrijven kunnen BuzzSumo op veel manieren gebruiken. Ik stel voor om als onderdeel van je digitale marketingplan een zoekopdracht uit te voeren naar zowel je primaire zoekwoorden als je belangrijkste concurrenten. Dit geeft u een duidelijk idee van welk type contentcuratie het beste presteert in uw ruimte, waarop uw doelgroep wil klikken om te tweeten en wat werkt voor zoekmachineoptimalisatie. Van daaruit kunt u een inhoudskalender maken om u te helpen profiteren van deze informatie.


Met duidelijke resultaten en de mogelijkheid om BuzzSumo gratis te gebruiken, is dit een van de beste online marketingtools waarmee alle eigenaren van kleine bedrijven zouden moeten experimenteren.

Buffer social media marketing tool

3. Buffer

Er zijn bedrijven die niets met sociale media te maken willen hebben, maar er zijn er maar weinig tussen.


Als u in 2016 een nieuw of klein bedrijf start, moet u veel middelen in populaire sociale mediasites zoals Twitter, Facebook, Instagram en andere platforms steken. Dit geldt met name als u een bedrijf heeft dat van plaatselijk belang is. Onderschat de kracht van sociale media voor uw marketingcampagnes niet.


Maar hier is de vraag van een miljoen dollar: hoe vind je genoeg tijd om meerdere sociale media-accounts te delen en te beheren?

Buffer is een van de beste online marketingtools voor beheer van sociale media, dankzij functies zoals:

 • Plan uw posts op sociale media voor later.

 • Post binnen enkele seconden op alle sociale mediasites.

 • Houd interactie en betrokkenheid bij van uw Twitter-gebruikers, Facebook-gebruikers en andere sociale netwerkgebruikers.

online marketing tool

De Instagram tool

Het enige dat u hoeft te doen, is de nodige informatie invullen en een paar belangrijke beslissingen nemen, bijvoorbeeld wanneer u de inhoud op uw sociale mediasites wilt publiceren. Van daaruit doet Buffer de rest van het werk voor u.


Een van de beste manieren om de groei van een nieuw bedrijf te versnellen, is door middel van een degelijk marketingplan voor sociale media. Het enige probleem hiermee is dat het tijdrovend kan zijn als u niet over het juiste systeem beschikt op uw sociale netwerken.


U kunt erop vertrouwen dat Buffer u tijd bespaart en uw updates op sociale media up-to-date houdt.

Conclusie

Sommige kleine bedrijven slagen, maar veel mislukken. Als u problemen wilt voorkomen en uw klanten vele jaren van dienst wilt zijn, is dit het moment om actie te ondernemen. U wilt geen dag meer voorbij laten gaan voordat u enkele van de beste online marketingtools implementeert die uw bedrijf kunnen helpen groeien.


U gebruikt misschien niet alle 10 van deze marketingtools, maar er zijn er maar één (of enkele) nodig om een grote impact op uw bedrijf te hebben. Zou je nog andere tools aan deze lijst toevoegen? Heb je hier ervaring mee? Deel uw mening met de rest van ons!