Hoe beheer ik mijn bedrijf op Google maps? Is het noodzakelijk?

Google Maps voor kleine bedrijven:

Hier is alles wat u moet weten voor uw bedrijf op Google Maps.

Met Google Maps kunnen mensen u gemakkelijker vinden. Sterker nog, mensen zijn slechts een muisklik verwijderd van u te bellen of een routebeschrijving te krijgen - met het kleine stemmetje in hun telefoon kunnen ze in now time rechtsaf voor uw deur staan. Google Maps resultaten worden mogelijk gemaakt door locatiegebaseerd zoeken; afwegen waar u zich bevindt om u beter te laten zien waarnaar u op zoek bent. Dit betekent dat kleine lokale bedrijven een voorsprong hebben - en een kans hebben om de grote winkelketens te verslaan in het online marketingspel.


Voor fysieke winkels betekent Google Maps gevonden worden en nieuwe klanten naar uw bedrijf worden gestuurd. Het betekent ook geweldige SEO voor uw kantoorbedrijf en het is ook geweldige digitale marketing en als klap op de vuurpijl, het is allemaal gratis.


Google Maps geeft klanten een idee en overweging (online zoeken) tot een aankoop - bij uw bedrijf. Op kaarten zijn de twee grootste actieknoppen "Bel" en "Routebeschrijving" - die beide veel dichter bij u staan ​​bij het doen van een verkoop dan wanneer ze naar uw website of Facebook-pagina gaan.

Hier is het grote probleem; veel bedrijven beheren hun vermelding op de kaart niet of hebben deze zelfs niet geclaimd, wat betekent dat gebruikers er een kunnen maken of Google er een kan genereren. Elk bedrijf moet zijn online vermeldingen controleren en beheren, anders loopt u het risico veel omzet te verliezen.

Google mijn bedrijf

Hoe u uw bedrijfsvermelding op Google Maps krijgt;

Het begint allemaal met Google Mijn Bedrijf - maak of claim daar uw profiel. Zorg ervoor dat al uw vermeldingsinformatie volledig en consistent is; naam, adres, telefoonnummer, openingstijden, website - het moet overeenkomen met uw website, die moet overeenkomen met uw Facebook-pagina, die moet passen bij elke andere online vermelding. Hoe beter de match, hoe beter de resultaten. Inconsistente gegevens vertellen de zoekmachines dat uw informatie onbetrouwbaar is en dat dit u echt in de zoekresultaten raakt. Laat dat niet gebeuren.


Een snelle tip over uw telefoonnummer: door uw lokale nummer op te geven (in plaats van een 0800 nummer), bevestigt Google dat u lokaal bent.


Om uw kaartvermelding te laten opvallen - en om te profiteren van deze gratis en meest waardevolle marketingruimte - voegt u uw logo toe, voegt u foto's toe, krijgt u tevreden klantenrecensies en hun foto's en heeft u potentiële klanten het sociale bewijs geleverd dat ze nodig hebben om te maken een beslissing en een gemakkelijke weg naar de aankoop.


Creëer kansen

Krijg een hogere positie op Google Maps

U wilt in het "Local Three Pack" komen - de drie beste lokale resultaten die bovenaan de pagina worden weergegeven of in een vak direct onder de kaart.

Je wilt in die box. Om daar te komen, vult u elk onderdeel van uw profiel in, vooral uw openingstijden, telefoonnummer, website-URL, logo en omslagfoto en bedrijfscategorie, u kunt er maximaal 10 kiezen, inclusief een primair - gebruik alle 10.


U wilt foto's van uw voorkant van uw bedrijf zodat u deze gemakkelijk kunt zien terwijl u voorbij rijdt, en u wilt foto's van het interieur zodat mensen zich direct op hun gemak voelen wanneer ze aankomen, bijna alsof ze er eerder zijn geweest. Voeg minstens een dozijn foto's toe van uw personeel in actie, klanten die genieten van uw product, alles wat leuk is. Geef elke foto een onderschrift - dit is echt een effectief onderdeel van uw vermelding, geeft potentiële klanten de kans om tevreden klanten te zien en het is voor hen gemakkelijker om te kopen.

Autoriteit ranking

Door elke online vermelding te claimen of toe te voegen en ervoor te zorgen dat alle gegevens overeenkomen, laat u de zoekalgoritme zien dat u relevant en betrouwbaar bent. Dit heet "Autoriteit-optimalisatie". Als u een tiental positieve recensies uit verschillende bronnen toevoegt, bent u goed op weg om Google ervan te overtuigen dat u het meest relevant bent en die toppositie in de organische vermeldingen het meest waardig bent - helemaal gratis, een investering in tijd, niet in geld .


Uw klantrecensies maken hier een groot deel van uit; Google hecht steeds meer belang aan sociale betrokkenheid en 'sociaal bewijs' - wat echte mensen over u zeggen. Hoe meer beoordelingen u krijgt en hoe meer u erop reageert, hoe beter de resultaten. Veel recensiesites spelen een rol, maar de grote drie zijn Google-recensies (natuurlijk), vervolgens Yelp en Facebook. Klanten om beoordelingen vragen is prima als het goed wordt gehanteerd - sla toe terwijl het strijkijzer heet is; Mensen zullen veel eerder een recensie schrijven net na hun ervaring met u - en het is veel waarschijnlijker wanneer het los en natuurlijk is.


Google Maps is een grote overwinning. Breng uw potentiële klanten vlot van zoeken naar verkopen. Er is veel geld te verdienen met die toppositie. Zorg er dus voor dat u:

  • zorg ervoor dat uw gegevens volledig en consistent zijn

  • Profiteer van alle 10 bedrijfscategorieën in uw vermelding

  • upload een dozijn of meer foto's die een levensechte kijk op uw bedrijf geven

  • krijg een dozijn of meer goede recensies op Google, Yelp en Facebook


Dit geeft je een ijzersterke basis voor al je andere marketing - en het loont echt.

Google Business