The Hague Webservice: Hoe we werken

10.02.22 11:20 By Dennis

In onze blogs vertellen we je van alles over websiteoptimalisatie, seo, sea en content, maar dit keer gaan we eens wat dieper in op hoe we werken en waarom we voor die aanpak hebben gekozen.

Bij The Hague Webservice geloven we in een persoonlijke aanpak die zich het best laat omschrijven als informeel professioneel. Geen gladde praatjes en gouden bergen, maar oprechte interesse en gezamenlijk de uitdaging aangaan om een probleem op te lossen, kansen te benutten en in te spelen op jouw behoefte of die van je klanten. Op die manier komen we samen tot het beste resultaat.


Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan, vinden we het belangrijk om eerst kennis te maken. Het liefst face to face. En laten we eerlijk zijn, onder het genot van een kop koffie of thee praat het toch net even wat gezelliger. De mens achter de opdrachtgever leren kennen. Dat vinden we belangrijk. En natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat jullie ook graag een beeld (en dan hebben we het dus niet over een scherm) hebben bij wie wij zijn.

Meer informatie
The Hague Webservice

Stap 2: Opdracht formuleren

Tijdens de kennismaking hebben we, als het goed is, een helder beeld gekregen van de opdracht waarmee we aan de slag gaan. Wij zetten voor je op papier wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en (indien nodig) hoe lang we daarvoor uittrekken.


Stap 3: Uitvoering

Tijd om aan de slag te gaan! The Hague Webservice gooit alle trossen los en gaat aan de slag met het klaren van de klus. Uiteraard nemen we je tijdens het proces mee in waar we staan, hoe de voortgang is en als er tussentijds al succesjes worden geboekt, dan delen we die met plezier.

Stap 4: Evaluatie of finetunen 

Je kunt bij ons voor veel dingen terecht. Afhankelijk van het product, zorgen we er na de oplevering voor dat we met de opdrachtgever goed evalueren als het een afgebakende opdracht was, of blijven we monitoren en finetunen als het bijvoorbeeld om het runnen van een seo campagne gaat. Daarvoor is het namelijk nodig om de aanpak zo nu en dan bij te stellen en erin te blijven investeren. 

Dit is het moment!

Nieuwsgierig geworden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.