Snelstartgids voor Coinbase Instructies

22.12.21 10:28 By Dennis

Snelstartgids voor Coinbase

Coinbase is een portemonnee en platform voor digitale valuta waar handelaren en consumenten transacties kunnen verrichten met nieuwe digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum, en meer. Coinbase exploiteert een van 's werelds toonaangevende wereldwijde bitcoinbeurzen. Dit artikel zal u begeleiden door het proces van het opzetten van uw coinbase account, zodat u kunt beginnen met het kopen van munten vandaag!

Maak uw account nu aan

1. Aanmelden voor een Coinbase rekening

Aanmelden voor een Coinbase account kan in drie eenvoudige stappen!

Bezoek eerst de website van Coinbase. Selecteer dan "sign up" en vul al uw persoonlijke gegevens in, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, etc.. Nadat u alle verplichte velden heeft ingevuld, drukt u op "submit".

2. Verifieer uw e-mail adres en telefoonnummer

Zodra u zich heeft aangemeld voor een account, zal Coinbase u een e-mail sturen om uw e-mailadres te verifiëren. Klik op de verificatielink in de e-mail en voer vervolgens de zescijferige code in die naar uw telefoonnummer is gestuurd.

Na het verifiëren van uw e-mail en telefoonnummer, bent u klaar om te beginnen met het kopen van munten!

3. Voeg betaalmethodes toe

Coinbase geeft je de optie om bankrekening, credit/debit kaarten en PayPal accounts toe te voegen als betaalmethoden.

Om een betaalmethode toe te voegen: Klik op "instellingen" in de rechterbovenhoek van je scherm. Klik dan op "gekoppelde rekeningen" Je wordt naar een andere pagina geleid waar je kunt kiezen welk type rekening je wilttoe te voegen. Voer de vereiste informatie in en druk op "submit".


Zodra u een betaalmethode hebt toegevoegd, kunt u beginnen met het kopen van munten!

4. Ontvang Bitcoin, Ethereum, of Litecoin in uw Coinbase portemonnee

Coinbase geeft u verschillende opties om digitale munten te kopen en te verkopen

Om bitcoin, Ethereum, of Litecoin te ontvangen in uw Coinbase portemonnee: Klik op "accounts" en selecteer het type valuta dat u wilt ontvangen uit uw lijst van wallets. Klik dan op "ontvangen". Kopieer het ontvangstadres van coinbase in een tekstdocument of e-mail naar de persoon van wie je digitale munten koopt en wacht tot hij/zij de munten naar je Coinbase wallet stuurt.

U kunt nu uw Coinbase portemonnee gebruiken om betalingen te verzenden en te ontvangen!

5. Bewaar al uw privégegevens veilig in de versleutelde kluis van de app

Coinbase staat u toe om uw portemonnee te versleutelen met een wachtwoord. Dit houdt al uw privégegevens veilig in de versleutelde kluis van de app

Om uw Coinbase portemonnee te versleutelen: Klik op "instellingen" in de rechterbovenhoek van je scherm en selecteer vervolgens "portemonnee versleutelen". Voer een sterk wachtwoord in en druk op "submit".

6. Begin met handelen!

U bent nu klaar om digitale munten te kopen en verkopen met uw Coinbase portefeuille! Navigeer gewoon terug naar de startpagina van uw account, selecteer "accounts", kies welke valuta u wilt gebruiken uit de lijst aan de linkerkant, voer in hoeveel u wilt kopen of uitgeven in EURO waarde door ofwel markt of limiet order te selecteren.